1. Нагадаємо, як зварити креветки. Закип’ятіть воду з сіллю, покладіть в неї креветки, варити хвилину. Після цього відразу ж, шумівкою, перекладіть креветки в крижану воду (краще з льодом) і остудіть. Тільки після цього діставайте з води і очищайте і нарізайте.
2. У глибоку миску покладіть порізані навпіл помідори, порізану невеликими кубиками болгарський перець і огірок, рубану кинзу.
2. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, зріжте шкірку і наріжте невеликими кубиками. Перекладіть в чашку з овочами. Додайте сюди ж креветки.
4. Щоб зробити соус, треба перемішати всі інгредієнти для соусу разом.
5. Викладіть соус на овочі з креветками і добре перемішайте. Залиште постояти салат хоча б півгодинки, щоб аромати продуктів змогли перемішатися.
6. Салат з креветками про овочами готовий. Приємного Вам апетиту!