Святкова закуска з приготуванням, якою впоратися кожен. Подають кукурудзяний салат з креветками охолодженим.
Покроковий рецепт
Креветки відварити або обсмажити до готовності і очистити.
У перцю халапеньо видалити насіння, дрібно нарізати кубиками.
Помідори черрі порізати навпіл, огірок нарізати кубиками.
Кукурудзу укласти прямо на сковороду гриль і смажити на середньому вогні. Готувати близько 10 – 12 хвилин, обертаючи кожні кілька хвилин, поки всі сторони не стануть трохи обвугленими. Потім зрізати зерна кукурудзи в чашу.
Додайте в чашу до кукурудзі помідори, огірок, креветки.
Додайте зелень і всі залишилися інгредієнти, перемішайте салат.
Накрийте чашу і поставте в холодильник не менше ніж за годину до подачі на стіл.