Салат з кукурудзою-гриль, овочами і креветками

Салат з кукурудзою-гриль, овочами і креветками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Святкова закуска з приготуванням, якою впоратися кожен. Подають кукурудзяний салат з креветками охолодженим.

Покроковий рецепт

Креветки відварити або обсмажити до готовності і очистити.

У перцю халапеньо видалити насіння, дрібно нарізати кубиками.

Помідори черрі порізати навпіл, огірок нарізати кубиками.

Кукурудзу укласти прямо на сковороду гриль і смажити на середньому вогні. Готувати близько 10 – 12 хвилин, обертаючи кожні кілька хвилин, поки всі сторони не стануть трохи обвугленими. Потім зрізати зерна кукурудзи в чашу.

Додайте в чашу до кукурудзі помідори, огірок, креветки.

Додайте зелень і всі залишилися інгредієнти, перемішайте салат.

Накрийте чашу і поставте в холодильник не менше ніж за годину до подачі на стіл.