Салат з курячою печінкою і огірками

Салат з курячою печінкою і огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат називається “Обжорка”. Існує дуже багато варіантів приготування (складу) салату “Обжорка”. Його можна приготувати з м’ясом, ковбасою, печінкою і навіть морепродуктів, крім того до основного складу, м’ясо+морква цибуля+ огірки, найбільш винахідливі господині намагаються додати щось своє: горошок, сухарики, маслини або оливки, список можна продовжувати нескінченно, залишилося тільки вибрати за своїм смаком і бажанням.

Мені найбільше подобається салат “Обжорка” з печінкою, так як людина з низьким рівнем гемоглобіну я знаю, що печінка дуже корисний для мене продукт, але стандартні рецепти з печінкою вже встигли набриднути. Цей салат для мене незамінний у нього дуже цікавий смак (дуже смачно), його можна подати як на святковий стіл, так і сім’ї за обідом. Попитом він користується в обох випадках, а інгредієнти з яких він складається доступні і бюджетні.

Покроковий рецепт