З морквою по-корейськи, легкий, але поживний. Дуже простий у приготуванні.
Інгредієнти
Морква по-корейськи – 500 р. | |
Грудка куряча – 1 шт. | |
Печериці консервовані – 350 р. | |
Майонез – 3-4 ст. л. | |
Олія оливкова – 2 ст. л. |
Накрити святковий стіл, особливо якщо очікується прихід численних гостей, досить клопітно. Святкові страви, як правило, багатокомпонентні складні, вимагають багато часу. Пропонуємо взяти на замітку салат з моркви по-корейськи з печерицями і курячою грудкою. Це простий у приготуванні салат, подобається більшості гостей і дуже ошатний. Напередодні свята він стане паличкою-виручалочкою.
Покроковий рецепт
Підготуйте всі необхідні продукти.
Печериці порізати пластинками.
Гриби покладіть в сковороду БЕЗ масла. Печериці пускають багато води, слід почекати, поки вона випарується, і тільки тоді додати масло.
Гриби повинні злегка підрум’янитися.
Відварену курячу грудку порізати на досить великі шматочки.
У салатницю викласти моркву по-корейськи, порізану грудинку, підсмажені печериці. Додайте майонез, перемішайте.
Ошатний, простий, але смачний святковий салат готовий!