Салат з моркви з яблуками і сиром

Салат з моркви з яблуками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перед приготуванням салату морква очищається і добре промивається в холодній воді. Використовуючи тертку з великими лезами, морква натирається. Можна дрібно порізати соломкою.

Яблука промиваються, видаляється серцевина, нарізається соломкою або знову ж натирається на крупній тертці.

Яблука змішуються з морквою і сушеної журавлиною.

Додається розкришений сир фета.

Заправляється салат сумішшю з майонезу, йогурту, лимонного соку, меду, оцту і чорного перцю (остання справа смаку). Всі інгредієнти добре перемішуються.

До трапези подається салат в невеликій піалі. Якщо є бажання, то такий оригінальний салат можна прикрасити невеликий часточкою яблука, груші або апельсина.