Інгредієнти розраховані на 8 порцій.
Покроковий рецепт
Помідори черрі миємо й ріжемо навпіл. У глибоку миску закидаємо міні моцарелу і половинки помідорів черрі.
Взяти грудинку (вже в нарізці) і кожну смужку ще порізати на 4-5 частин.
Закидаємо її в нашу глибоку миску.
Додаємо цибулю порей, нарізану кільцями і кунжутне насіння.
Потім до всіх інгредієнтів додаємо салатний мікс, попередньо промитий і обсушенный.
Заправка: Дрібно потерти сир пармезан. Вичавити сік лимона…
І оливкове масло. Солимо (злегка, т. к. грудинка і так сильно солона). Перчимо. Все це перемішуємо. Я переборщила з лимонним соком і вирішила додати щіпку цукру. І смак мене порадував. Всім раджу. Пробуємо заправку і додаємо за смаком сіль і цукор (якщо вважаєте за потрібне). Перемішаємо. Готове.
Тепер на тарілку (порційний) викладіть салат і зверху гіркою викладіть сирну заправку. Салат гостям шалено сподобався. Заправка виявилася справді незвичайного смаку, спробуйте приготувати!