Салат з проростків

Салат з паростків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це легкий, але в той же час поживний салат. У ньому міститься багато білка і клітковини.

Покроковий рецепт

Промийте і покладіть проростки в киплячу воду. Дочекайтеся закипання води, відварюйте 5-7 хвилин.

Злийте воду і перекиньте проростки на друшляк. Після того як вода стече, перекладіть в салатницю.

Обсмажте цибулю.

Покладіть в проростки спеції. Приблизні обсяги:
Сіль – 1 год.ложка без гірки
Червоний гострий перець – ½ чайної ложки
Мелений коріандр – пів чайної ложки
Чорний мелений перець – щіпка
Цукор – ½ чайної ложки
Часник – 2 зубчики (чавлений або поросяти, ягняти)

Потім покладіть обсмажену цибулю і добре перемішайте. Краще це зробити рукою в рукавичці.

Страва готова! Всім приємного апетиту! Отримуйте задоволення не тільки від їжі, але і від її приготування.