Салат з рисової локшини з огірками і морквою

Салат з рисової локшини з огірками і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку треба зварити рисову локшину по інструкції, потім перекласти її на друшляк, залишити хвилини на три, щоб з неї стекла вся рідина.

Викласти рисову локшину у невеликій салатник, влити половину порції кунжутного масла, перемішати.

Моркву почистити, натерти спеціальною теркою, щоб вийшла довга морквяна локшина. Так само натерти огірочки. Закинути овочі в салатник до локшині.

Після цього промити всю свіжу зелень, порубати її. Пересипати подрібнену зелень у посуд з рисовою локшиною, потім влити заправку, приготовану з лаймового соку, соєвого і чилі соусу, що залишився кунжутного масла, а також цукрового піску.

Ще раз перемішати приготований китайський салат і подавати його до столу в теплому вигляді.