Секрет соковитого свинячого стейка

Секрет соковитого свинячого стейка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Може бути мало хто знає, щоб м’ясо стало м’яким і ніжним після готування, досить промаринувати його або хоча б змастити ківі. Пробуємо приготувати?

Покроковий рецепт

1. Ківі очистіть і розріжте на дві частини.

2. Стейк свинини промажте м’якоттю ківі (Можна навіть ківі почистити, а м’якоть подрібнити в блендері, щоб промаринувати м’ясо). Вам необхідно повністю використовувати один плід ківі. Чим більше м’якоті, тим соковитіше буде м’ясо – ось і весь секрет.

3. Стейк приправте спеціями.

4. Сковороду прогрійте до максимальної температури з оливковою олією.

5. Смажте стейк до повного приготування. На весь процес займе не більше 20 хвилин, але головне – це постійно перевертати м’ясо, щоб воно не підгоріло.

6. Подавайте м’ясо з будь-яким гарніром і з улюбленим соусом. Приємного апетиту!