Страва готується швидко і просто. Всім точно сподобається!
Інгредієнти
Курячі сердечка – 300 г | |
Морква – Половина моркви | |
Цибуля – Половина цибулини | |
Макарони – Половина пачки | |
Сіль – Щіпка | |
Перець – Щіпка | |
Помідор – Половина помідора |
Сердечка з макаронами – відмінне ситне блюдо на обід і вечерю.
Покроковий рецепт
Для страви відварюємо половину пачки будь-яких макаронів, солимо, потім зливаємо воду, додаємо шматочок вершкового масла, перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо.
Курячі сердечка добре промиваємо у воді, щоб позбутися від зайвої бруду і мікробів (мало, хто їх чіпав в магазині до вашої покупки, і де вони взагалі валялися?).
Половинку морквини і половину цибулини ріжемо на шматочки і обсмажуємо в олії на сковороді протягом п’яти хвилин.
Для смаку я віддаю перевагу ще нарізати помідорки і також посмажити разом з цибулею та морквою (як тільки помідор буде готовий, він буде м’яким, не хрустким).
Як тільки овочі закінчать смажитися, додаємо до них курячі сердечка. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком! Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо сердечка протягом 10-15 хвилин. Час від часу помішуйте, щоб нічого не підгоріло і не пристало до дна посуду.
У своєму рецепті я приготувала сердечка з макаронами, але вони також чудові будуть разом з гречкою, картоплею або будь-якою іншою крупою. Це блюдо відмінно підійде для обіду або вечері. Сердечка досить ситні і зможуть вгамувати ваш голод на 3 години точно.
Сподіваюся, що ви полюбите сердечка так само, як і я. Приємного апетиту!