Здивуйте своїх домочадців, приготуйте шашлик з картоплі і грудинки
Інгредієнти
Картопля – 4 шт. | |
Грудинка – 150 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Вода – для варіння картоплі |
Назвала я це блюдо шашликом, тому що воно збирається на шпажках і справді виглядає як шашлик. Хоча готувала я його в духовці, але таку страву можна приготувати і на мангалі, і на грилі. Це блюдо – приклад того, як з найпростіших компонентів можна приготувати ефектне блюдо просто красиво і незвично його оформивши.
Покроковий рецепт
1. Картоплю відварити в мундирі в добре підсоленій воді.
2. Картопля остудити і нарізати кільцями, товщиною приблизно 6-7 мм
3. Бекон нарізати скибочками по величині картоплі.
4. Насадити на шпажки, чергуючи кільця картоплі і скибочки грудинки.
4. Запекти в духовці на інфрачервоному грилі при 220 градусах до золотистої скоринки.
6. Подаємо до столу цю чудову закуску. Можна подавати в картопляні шпажки в якості гарніру.