Шашлик з печінки має цікавий смак! Печінку попередньо маринується,потім запікається. Перець надає шашлику соковитість.Кебаб для печінки ідеально підходить для кулінарних “чудес” на задньому дворі!
Інгредієнти
печінка яловича – 500 г | |
часник – 2 зубчики | |
солодкі болгарські перці – 200 г | |
сіль – 3/4 чайної ложки | |
чорний перець – 1/4 чайної ложки | |
червоний перець – 1/4 чайної ложки | |
кмин – 1 1/2 чайної ложки | |
рослинна олія – 1/4 склянки | |
м’ята – 3/4 чайної ложки |
Шашлик можна приготувати на домашній кухні і для цього необов’язково мати аерогриль. Також блюдо готується не тільки з м’яса. Сьогодні ми пропонуємо зупинити увагу на суббпродуктах.
Покроковий рецепт
1. Почистіть і дрібно нарубаєте часник.
2. Печінку промити, зніміть плівку, порізати великими шматочками. Приправте спеціями, додати масло і змішайте з інгредієнтами. Залиште на ніч маринуватися.
3. Перець солодкий очистіть і наріжте великими шматочками, розміром, приблизно, як печінка.
4. На шпажки надіньте по черзі печінка, перець і знову перець. Відправте на решітку в духовку.
5. Випікайте протягом півгодини при температурі 180 градусів.