.
Інгредієнти
Ріпчаста цибуля – . | |
Лимон – . | |
Гірчиця – . | |
Сіль – . | |
Мелений чорний перець – . | |
Фольга – . | |
Рослинне масло – . |
Як приготувати Шашлик з скумбрії у фользі
Покроковий рецепт
Рибу очистити від нутрощів, голови, хвоста і плавників. Промити. Посолити. Обмазати гірчицею. Залишити маринуватися не менше 30 хвилин.
Лимон і цибулю нарізати кружальцями.
Фольгу змастити олією. Викласти на неї рибу. Всередину упакувати лимон і цибулю. Поперчити. Загорнути у фольгу.
І на вугілля. Смажиться рибка швидко.
Викласти рибу на тарілку не стала, подавала в фользі, так зберігся весь сік. Риба вийшла дуже-дуже смачна! Приємного Вам апетиту!