.

Інгредієнти
| Ріпчаста цибуля – . | |
| Лимон – . | |
| Гірчиця – . | |
| Сіль – . | |
| Мелений чорний перець – . | |
| Фольга – . | |
| Рослинне масло – . |
Як приготувати Шашлик з скумбрії у фользі
Покроковий рецепт

Рибу очистити від нутрощів, голови, хвоста і плавників. Промити. Посолити. Обмазати гірчицею. Залишити маринуватися не менше 30 хвилин.

Лимон і цибулю нарізати кружальцями.

Фольгу змастити олією. Викласти на неї рибу. Всередину упакувати лимон і цибулю. Поперчити. Загорнути у фольгу.

І на вугілля. Смажиться рибка швидко.

Викласти рибу на тарілку не стала, подавала в фользі, так зберігся весь сік. Риба вийшла дуже-дуже смачна! Приємного Вам апетиту!
