З приходом весни відкривається улюблений усіма сезон шашликів. Ми теж не відстаємо, пропонуючи вам до реалізації рецепт шашлику з свинини на решітці.
Інгредієнти
Свинина – 800 гр м’якоть | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Соус томатний – 3 ст. л. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Приправа для шашлику – за смаком | |
Оцет яблучний – 30 мл |
Для приготування смачного шашлику з свинини готуємо крім м’яса ще майонез, томатний соус, яблучний оцет, спеції і ріпчасту цибулю. Смажити шашлик на мангалі з використанням решітки.
Покроковий рецепт
М’якоть свинини нарізаємо на великі шматочки, які перекладаємо в глибоку миску. Перед нарізкою м’ясо рекомендується промити під проточною водою і обсушити паперовим рушником.
Очищаємо цибулю від лушпиння. Перекладаємо цибулину на обробну дошку і нарізаємо великими кільцями. Переправляємо цибульну нарізку в миску до м’ясних шматочках.
М’ясо для шашлику потрібно замаринувати. Для маринаду додаємо до свинячим шматочках майонез будь у заявленій кількості і томатний соус.
А також необхідно підсипати до м’яса спеції, влити яблучний оцет.
Добре перемішуємо інгредієнти в мисці. Накриваємо миску з м’ясним вмістом харчовою плівкою і ставимо маринуватися мінімум на півтори години.
Поки маринується свинина, стежачи за часом, готуємо мангал. Промариновавшуюся свинину викладаємо на решітку.
Смажимо шашлик зі свинини на решітці до готовності.
Угощаемся смачним шашликом із свинини! Приємного апетиту!