Щі виходять дуже незвичайними, ароматними і легкими.
Покроковий рецепт
Поставимо воду в каструлі (1,5 літра) кип’ятитися. Почистимо овочі, розморозимо заморожені продукти.
У фарш додаємо трохи солі, спеції: куркума, базилік, кінзу, петрушку, кріп. Добре вымесим фарш.
Коли вода закипить, опустити туди фрикадельки. Фрикадельки робимо невеликі, мокрими руками.
Дочекаємося спливання, знімемо піну, залишимо кипіти на середньому вогні 10 хвилин.
Тоненько нашинкуем капусту і опустити в каструлю. Варимо 20 хвилин.
Додаємо в каструлю картоплю, нарізану брусочками, варимо 10 хвилин.
Додаємо цибулю, нарізану дрібно, моркву, натерту на крупній тертці. Варимо 10 хвилин.
Додаємо болгарський перець – соломкою, зелень свіжу або заморожену, лавровий лист, перець запашний горошком. Доводимо до смаку сіллю.
Варимо 10 хвилин, 5 хвилин наполягаємо.
Розливаємо по тарілках, подаємо зі сметаною. Насолоджуємося смачним і корисним стравою. Приємного апетиту!