Хочете називайте це вегетаріанський салатом, хочете – закускою, але мені подобається ця страва і я ділюся рецептом.
Покроковий рецепт
Отже, все просто… Авокадо розрізаємо навпіл (поперек), витягаємо кісточку, очищаємо від шкірки.
Нарізаємо авокадо кільцями і збризкуємо його лимонним соком. (Якщо не скропити його чим-небудь кислим, авокадо потемніє).
Помідори миємо й нарізаємо кільцями (добре, якщо розмір авокадо і томатів буде схожий).
Тепер солимо томати (краще це робити відразу перед подачею, щоб вони не «потекли»). Укладаємо зверху авокадо і накриваємо листком базиліка.
Всі збризкуємо оливковою олією,перчимо і подаємо до столу. Приємного перекусу!