Для того, щоб готування була швидше, підготуйте начинку заздалегідь
Покроковий рецепт
Нарізати цибулю і обсмажити на сковорідці
До цибулі додати болгарський перець
В обсмажену цибулю і перець додати томатну пасту і перемішати, солимо перчимо
Тим часом шаткуємо капусту
Відправляємо капусту в сковорідку і тушкуємо до готовності
Для тіста: в ємність розбиваємо яйця і додаємо соду, добре перемішуємо
В цю ж ємність, додаємо сіль, цукор, кефір і доводимо до однорідної маси
Додаємо борошно і замішуємо тісто
Після того, як тісто готове, розгортаємо його, відокремлюємо шматочки необхідного розміру і формуємо пиріжок з капустою
Додаємо на сковорідку олію і обсмажуємо пиріжки з кожної сторони 3 хвилини до рум’яності.
Пиріжки готові! Приємного апетиту!