Ситний кукурудзяний вершковий суп з куркою
Інгредієнти
кукурудзи – 300 грам | |
вершків 15% – 350 мл | |
курки – 200 | |
картоплини – 2 | |
морква – 1 | |
зелена і ріпчаста цибуля – за смаком | |
зелень – за смаком |
Як приготувати Швидкий кукурудзяний вершковий суп з куркою
Кукурудзяний суп, приготовлений у вершках – це справжня насолода. Доповнює його соковита відварна курочка. Зацікавилися? Швидше приступайте до приготування.
Покроковий рецепт
1. Куряче філе наріжте кубиками і поставте на вогонь варитися.
2. Через 15 хвилин, після того, як куряче філе закипить, відправте кукурудзу.
3. Картопля очистіть і нарубаєте кубиком. Морква подрібніть за допомогою тертці.
4. Викладіть овочі в суп і варіть ще десять хвилин.
5. Цибуля нарубаєте і викладіть в каструлю.6. Залийте суп вершками і варіть ще 10 хвилин. Приправте суп спеціями і присипте зеленню.