Швидкий пиріг з яблуком і гарбузом з листкового тіста

Швидкий пиріг з яблуком і гарбузом з листкового тіста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти для пиріг з яблуком і гарбузом…





Поки розморожується листкове тісто, робимо начинку.
Ріжемо на кубики гарбуз, додаємо на розпечену суху сковороду порізану гарбуз і воду, перемішуємо і на середньому вогні підсмажити 7 хвилин. Коли гарбуз стане м’якою, до неї додаємо порізані на кубики яблука, цукрову пудру і ванільний цукор, перемішуємо і знову тушкуємо на середньому вогні, постійно помішуючи, 8 хвилин. В цілому процес готування начинки займає 15 хвилин.


Наше тісто готове, розкачуємо товщиною 0,5 мм

І, викладаємо начинку, защипывая краю.


3-й шар теж розкачуємо і ріжемо на смужки, викладаємо зверху сіткою. Защипуємо і протикаємо виделкою, змащуємо водою, молоком або яйцем (я зробила водою) і в духовку на 220 градусів на 15 хвилин.

Якщо начинка велика і важка, як у нашому випадку, тоді під нижній шар кладемо ще один пласт, попередньо розкатаний, товщиною 0,8 мм. Так під вагою начинки тісто не порветься і легко можна перекласти на пергамент/фольгу.

Виймаємо і уплітаємо ту)
Ситно, смачно і ароматно!