Для овочевого салату знадобиться всього лише огірок, помідор іл цибулька. Заправляти салат краще маслом.
Покроковий рецепт
Огірочки помити і порізати кільцями. Якщо огірок великий, то спочатку порізати уздовж навпіл або на 4 частини, а потім вже різати упоперек, але тоді не частими пластинками. Відправити огірочок в чашку.
Помідори (відмінно підійдуть сорт «черрі» та великі) порізати на часточки, перекласти до знову в чашку.
Тепер ріпчасту цибулю почистити і порізати півкільцями, додати його до овочами. Дрібно порізати пучок зеленого цибулі (відкласти поки в сторону).
Приготувати салатну заправку: в окрему чашку (баночку) налити рослинного масла, додати солі, трохи перцю і додати порізані раніше зелений цибулька. Все ретельно перемішати.
Заправку з’єднати з овочами і добре вимішати. Ароматний, поживний салат прикрасить шашличний стіл. Приємного апетиту!