Швидкий салат Зимовий

Швидкий салат Зимовий – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На самому початку потрібно підготувати всі необхідні продукти. Картоплю відварюємо в мундирі, охолодити і очистити. Яйця теж відварюємо 5-7 хвилин. Заливаємо їх холодною водою і очищаємо. Репчптый цибулю очищаємо від шкірки і кладемо в холодну воду(щоб не плакати)). Оливки і огірочки дістаємо з банок.






Основними кроком є збирання салату. Послідовність компонентів для мене важлива. Пробувала по іншому смак змінився. Тому експериментальним шляхом досягнутий смакової максимум(для мене особисто). Отже, на дно страви кладемо натерту на крупній тертці картоплю. Я не солю його, бо далі будуть солоні шари. Покриваємо картопля тонким шаром майонезу. Другим шаром йдуть шпроти, подрібнені виделкою. Цей інгредієнт я не покриваю соусом, тому що шпроти і так жирні і соковиті. Зверху на них кладу спочатку подрібнену ріпчасту цибулю, а потім, нарізані кружочкам огірки. Різні способи подрібнення продукту надають ще більше смаку страви. Огірки покриваємо майонезом. Ще один шар яйця з майонезом і приступаємо до прикраси))).

Оливки з лимоном(лимон не тільки надає кислинку, але і зменшує рибний запах з рота) ріжемо кружальцями і викладаємо на салат як луску рибки. З чорного перцю робимо очі. Страва готова!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!