Сибрим з розмарином і лимоном, запечений у фользі

Сибрим з розмарином і лимоном, запечений у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Підготувати всі інгредієнти. Цибулю почистити, нарізати кільцями. Лимон нарізати кружальцями. Розмарин помити.

Рибу почистити, випатрати, вжалити зябра, помити. Зовні і всередині посолити, поперчити. (Для мене сибрим є однією з лідируючих риб, так як не має неприємного запаху, менш кістлява і швидко готується. Таку рибу можна часто зустріти в ресторанному меню).

Розстелити фольгу, викласти в центрі рядком цибулю і 2 кружечки лимона. (Нагадаю, що фольга має 2 сторони, одну – матову, іншу – глянцеву. Щоб блюдо швидше приготувався, стеліть фольгу глянцем вгору. На глянець покладіть продукт, загорніть блюдо. Якщо продукт загорнути не правильно і глянсова сторона виявиться зовні, фольга буде відбивати тепло, відповідно їжа буде готуватися набагато довше.

Ну і до речі… якщо печете хліб, пиріг або запікаєте іншу страву, а верх починає пригорати,накрийте готується продукт фольгою, але так, щоб глянсова сторона була зверху. Глянець буде відбивати тепло і продукт не буде горіти).

Продовжуємо… на цибулю і лимон викласти рибу сибрим.

У черевце риби покласти 1-2 гілочки свіжого розмарину .

На рибу викласти гуртки лимона і цибулі.

Загорнути сибрим (дораду) у фольгу, викласти на деко або форму для запікання. Поставити в духовку і запікати при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.

Так, і тим кіт любить цибулька…
Що залишився лук (я нарізала трохи зайвого) я теж поклала в фольгу, сбрызнула соєвим соусом, посолила. Додала лимончик і гілочку розмарину. Загорнула все у фольгу. Запікала при тій же температурі, що і рибку, тільки на нижньому рівні. Виходить дуже смачний маринований ароматний цибулька.

А ось і рибка! Приємного апетиту!