Сибрим з розмарином і лимоном, запечений у фользі

Сибрим з розмарином і лимоном, запечений у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І ось представляю вам результат своїх бажань… Цілісна рибка запечена у фользі в духовці. Розмарин дає неймовірний аромат, і нічим його тут не заміниш. Цибулю і лимон поклала для соковитості рибки. У даному рецепті не обов’язково дотримуватися саме цього виду риби, можна взяти і річкову форель, дорадо, сібас…бажано лише, щоб у ній було трохи кісток ;-).

Рецепт зручний тим, що рибу можна приготувати заздалегідь, а по приходу гостей лише розігріти в духовці. Подавати можна як у фользі, так і без фольги. Готуватися все просто і головне смачно!

Покроковий рецепт