Сирні котлети з свинини

Сирні котлети з свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Деякі секрети у приготуванні котлет:
Приготуйте фарш самостійно. Хороший фарш – запорука смачних котлеток.
Беріть не пісну свинину. Не велика кількість жиру додасть котлет соковитість.
Не забудьте з м’яса зрізати плівку і видалити жили.
Не перестарайтеся з прокруткою, використовуйте середню решітку.
Не переборщіть з яйцями, так як з-за курячого білка котлети вийдуть жорсткими.
Сир бажано брати твердих сортів.
Тріть сир на крупній тертці, щоб після смаження котлет він не «зник» з вашого страви.
Для панірування можна використовувати різні сухі трави, спеції, смачно виходить з кунжутним насінням.
Перед смаженням сильно розжарте сковороду (щоб при смаженні фарш «схопився» і утворилася скоринка).
Котлети на сковороді викладайте на відстані один від одного (не впритул), так вони не пустять сік і не розваляться під час смаження.
Не перевертайте часто котлети з свинини. Краще нехай підрум’яняться, потім переверніть.
Подавати котлети з свинини найкраще теплими або гарячими.

З цього фаршу можна приготувати не тільки котлети, але і биточки, тюфтельки, їжачки (додавши трохи сирого рису), фрикадельки. Сирні котлети з свинини стануть частим стравою на вашому столі і сподобаються не тільки своїй сім’ї, але і друзям. Пробуйте!

Покроковий рецепт