Ніжний суп з м’якими фрикадельками. Особливо цей рецепт сподобається тим, хто стежить за калоріями. Якщо подобається пожирніше, беремо фарш зі свинини.
Покроковий рецепт
Фарш індички кладемо в глибоку миску, цибулю тремо на тертці, віджимаємо сік, додаємо у фарш, солимо, перчимо, все добре перемішуємо.
Поки вода в каструлі закипає, чистимо картоплю миємо, ріжемо дрібними кубиками.
Руками робимо фрикадельки (краще мокрими, так як фарш дуже м’який і липкий). У киплячу підсолену воду закидаємо фрикадельки, чекаємо, поки вода закипить, потім зменшуємо вогонь. Додаємо перець горошком, лавровий лист. Туди ж занурюємо картоплю.
Ложкою додаємо плавлений сир, акуратно розмішуємо суп до розчинення сиру.
Будь-які гриби на смак обсмажуємо з цибулею і додаємо в суп (цей інгредієнт додавати не обов’язково).
Варимо до готовності картоплі. Готовий суп розливаємо по тарілках, подаємо. Дуже ніжний смак. Приємного апетиту!