Ситний картопляний салат з квасолею і тунцем

Ситний картопляний салат з квасолею і тунцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий ситний салат з невеликої кількості інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Картоплю відварюють до готовності, очищають, ріжуть скибочками або часточками.
Зелену квасолю відварюють у підсоленій воді до готовності. Потім відкидають на друшляк і дають стекти зайвої рідини.

У невеликій чаші готують заправку… змішують йогурт, цедру лимона і лимонний сік.

Промивають зелень, дрібно ріжуть петрушку, трохи крупніше зелений лук.

Яйця відварюють круто, охолоджують і чистять і ріжуть на часточки.

Змішують картопля, зелену квасолю, яйця, зелень і тунець (його попередньо слід розчавити виделкою). Заправляють приготовленої лимонно-йогуртовій сумішшю, акуратно перемішують. Подають до столу.