Смачний і простий яблучний пиріг

Смачний і простий яблучний пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг готується дуже швидко і просто, інгредієнти знайдуться практично на будь-якій кухні.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Яйця збити з цукром і ваніліном.

Додати соду, гашену оцтом.

Додати сметану і все розмішати.

Додати вершкове масло і розім’яти його руками.


Додати борошно і перемішати. Тісто має вийти як дуже густа сметана.

Сковороду або форму для випікання змастити вершковим маслом.

Викласти трохи тіста на дно і розрівняти його. Потім викласти порізані яблука.

Зверху яблука покрити рештою тестом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.

Пиріг готовий. Дати трохи охолонути і подавати з чаєм, компотом, соком або просто так. Приємного апетиту!