Пиріг готується дуже швидко і просто, інгредієнти знайдуться практично на будь-якій кухні.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Яйця збити з цукром і ваніліном.
Додати соду, гашену оцтом.
Додати сметану і все розмішати.
Додати вершкове масло і розім’яти його руками.
Додати борошно і перемішати. Тісто має вийти як дуже густа сметана.
Сковороду або форму для випікання змастити вершковим маслом.
Викласти трохи тіста на дно і розрівняти його. Потім викласти порізані яблука.
Зверху яблука покрити рештою тестом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.
Пиріг готовий. Дати трохи охолонути і подавати з чаєм, компотом, соком або просто так. Приємного апетиту!