Простий у приготуванні салат з морепродуктів, але надзвичайно смачний і легкий.
Інгредієнти
Мідії – 50 г | |
Кальмари – 50 г | |
Креветки – 50 г | |
Помідори черрі – 100 г | |
Рукола – жменя | |
Салат айсберг – жменя | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Соус песто – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком |
Захотілося вишукувань і ось … салат з морепродуктів з помідорами. В принципі, можна спробувати використовувати готовий морський коктейль. Час готування і суєти помітно зменшиться.
Покроковий рецепт
Приготувати заправку. Змішати оливкову олію з 1 ложечкою песто, посолити. Відкласти поки заправку в бік.
Кальмари промити, почистити, відварити у воді до готовності (але не переваріть, інакше кальмари можуть стати жорсткими!). Потім морепродукт остудити і порізати кільцями.
Креветки почистити, відварити у воді (близько 2-3 хвилин). Час варіння залежить від їх розміру.
Тепер змішати всі кальмари, креветки, додати мариновані мідії (якщо у вас немає маринованих, ви можете відварити їх самі).
Листя салату айсберг крупно порізати. Салат рукола промити і обсушити. З’єднати зелень.
Тепер до зелені додати наш морський коктейль, заправити салат, перемішати. Викласти на тарілку приготований салат з морепродуктів. Прикрасити салат половинками помідорів черрі. Подавати до столу.