Цей супчик обожнюють і дорослі і діти. Його ніжний вершковий смак у поєднанні з червоною рибкою не залишить байдужим навіть самого примхливого привереду. Готується суп з сьомги швидко і просто.
Інгредієнти
Філе сьомги (свіже або свіжоморожене) – 200-300 гр. | |
Рис – 50 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Картопля – 3 шт. | |
Масло вершкове – 1 шматочок | |
Зелень петрушки – 1 пучок | |
Сіль – За смаком |
Хочу поділитися з Вами рецептом дитячого супчика з червоної риби. Червона риба дуже корисна для дитячого організму, в ній у великій кількості містяться унікальні природні речовини – жирні кислоти – Омега-3.
Покроковий рецепт
Філе сьомги нарізаємо шматочками, заливаємо холодною водою і ставимо на плиту до закипання. Після закипання знімаємо пінку.
Рис промити в холодній воді до прозорості. Додати в киплячу воду до риби.
Чистимо й нарізаємо цибулю. Додаємо в суп. Для дитячого супчика цибулю і моркву обсмажувати не потрібно.
Морква трьом на крупній тертці і теж додаємо в суп.
(Порада) Для економія часу, можна заздалегідь натерти моркву на крупній тертці і заморозити. Таким чином, у Вас завжди буде терта морква, без втрати часу, смаку і кольору. Її можна використовувати для будь-яких страв.
Чистимо картоплю і ріжемо на кубики, потім відправляємо його варитися до інших овочів.
Кріп промити під холодною водою, обсушити і дрібно порізати.
Коли звариться рис і картопля, наш суп готовий. Вимикаємо плиту, додаємо шматочок вершкового масла, зелень петрушки і накриваємо кришкою. От і все! Легкий, дитячий супчик готовий!!!! Приємного апетиту!