З ковбасок зняти плівку і на добре прогрітому маслі на сковорідці обсмажити до рум’яності м’ясо курячих сосисок, розбиваючи лопаткою. Готове м’ясо перекласти в тарілку і остудити.
Дрібніші порубати солодкий очищений цибулю, відправити його в сковороду і обсмажувати хвилини дві при частому помішуванні.
В цей же час необхідно нарізати маленькими кубиками помідори і порізати дрібненько моркву. Відправити нарізані овочі в сковороду, обсмажувати їх при періодичному помішуванні приблизно три хвилини.
Поставити на помірний вогонь широку каструлю середнього розміру, влити в неї томатний сік і міцний курячий бульйон, перемішати суміш і довести її до інтенсивного кипіння. Зменшити вогонь.
Додати вобжаренные овочі з сковорідки в каструльку, а також роздавлений часник. Закинути равіолі, ще раз перемішати. Накрити каструлю кришкою і готувати томатний суп хвилин двадцять.
По закінченні вищевказаного часу додати в каструлю раніше обсмажені курячі сосиски, за смаком додати сіль і посічену зелень.
Продовжити процес варіння томатного італійського супу з курячими сосисками і равіоллі ще дві хвилини, додати кілька щіпок італійських трав. Потім подавати його до столу.