Чистимо та миємо картоплю. Ріжемо на кружечки і навпіл. Так форма картоплі буде дуже рівномірної і красивою. Нарізати краще не занадто товсті кола. Інакше смажиться буде набагато довше.Відправляємо картоплю, на розігріту і змащену олією сковороду. Кришкою не закриваємо. Періодично помішуємо.
Поки смажиться наш картоплю, нарізаємо цибулю на невеликі, але й не на маленькі кубики. Інакше він згорить, до приготування картоплі.
Картоплю смажимо до напівготовності.
Відправляємо в сковороду цибулю і накриваємо кришкою. Тепер смажимо до готовності.
Додаємо сіль, перець і коріандр. Можна додати дрібно нарізаний часник. Перемішуємо.
Нарізаємо зелену цибулю( не дуже дрібно).Додаємо до картоплі.
Готово!Кличте улюблену сім’ю за стіл. Приємного апетиту!