Картопля – 3-5 штук | |
Гриби заморожені – 250 гр | |
Цибуля – 0,5 штуки | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
У нашому рецепті картопляні бульби доповнені грибами. У нас для страви вони спочатку заморожені. Взагалі, заморожені гриби, припасені на зиму з часів їх збору – це відмінний варіант урізноманітнити своє меню. Гриби можна для нашого картопляного страви використовувати будь-якого виду (природно, їстівні).
Для смаженої картоплі гриби слід заздалегідь розморозити при кімнатній температурі. Якщо часу на розморожування немає, то скористайтеся послугами» мікрохвильовій печі. Необхідну кількість заморожених грибів перекладіть в чашу, яка підходить для мікрохвильової печі. Виставите режим розморожування продуктів. Вже через 4-5 хвилин (час залежить від властивостей мікрохвильової техніки) гриби будуть готові до подальшої кулінарній обробці.
Крім картопляних бульб і розморожених грибів в рецепті використовується ріпчасту цибулю, спеції. Картопля з грибами смажиться на сковороді з додаванням рослинної олії.