Смажена картопля з замороженими грибами

Смажена картопля з замороженими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля – 3-5 штук
Гриби заморожені – 250 гр
Цибуля – 0,5 штуки
Масло рослинне – 50 мл
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Смажена картопля з замороженими грибами

У нашому рецепті картопляні бульби доповнені грибами. У нас для страви вони спочатку заморожені. Взагалі, заморожені гриби, припасені на зиму з часів їх збору – це відмінний варіант урізноманітнити своє меню. Гриби можна для нашого картопляного страви використовувати будь-якого виду (природно, їстівні).

Для смаженої картоплі гриби слід заздалегідь розморозити при кімнатній температурі. Якщо часу на розморожування немає, то скористайтеся послугами» мікрохвильовій печі. Необхідну кількість заморожених грибів перекладіть в чашу, яка підходить для мікрохвильової печі. Виставите режим розморожування продуктів. Вже через 4-5 хвилин (час залежить від властивостей мікрохвильової техніки) гриби будуть готові до подальшої кулінарній обробці.

Крім картопляних бульб і розморожених грибів в рецепті використовується ріпчасту цибулю, спеції. Картопля з грибами смажиться на сковороді з додаванням рослинної олії.

Покроковий рецепт