Смажена картопля з замороженими грибами

Смажена картопля з замороженими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку займемося розмороженими грибами. Якщо ваші грибочки великого розміру, то їх краще нарізати на дрібні шматочки. Гриби перекладаємо на обробну дошку, подрібнюємо ножем на шматочки.

У сковороду вливаємо заявлена кількість рослинного масла. Підігріваємо продукт на сковороді. Як тільки масло достатньо прогріється, викладаємо на сковороду нарізку з розморожених грибів. Гриби перемішуємо лопаткою. Починаємо смажити їх на помірному вогні.

Паралельно займемося підготовкою основного інгредієнта – картоплі. Відібрані картопляні бульби промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки.

Очищені картопляні бульби нарізаємо на невеликі брусочки. Можна за бажанням подрібнити картоплю і в іншій формі: кубиками або слайсами. Вибір – за вами.

Картопляні часточки переправляємо на сковороду, на якій вже підсмажилися гриби. Інгредієнти перемішуємо.

Подрібнити потрібно ще один інгредієнт для нашого картопляного страви з грибами. Це – цибуля. Цибулю очищаємо від лушпиння. Нарізаємо цибулю на обробній дошці дрібно. Якщо вам подобається цибулю з картоплею побільше, то нарізати на тонкі півкільця. Додаємо цибулю до інгредієнтів на сковороду.

Інгредієнти подрібнені на сковороді приправляємо відразу за смаком сіллю. Також можна присмачити картоплю улюбленими спеціями, наприклад, меленим перцем. Інгредієнти перемішуємо.

Смажимо картоплю з грибами до готовності. Пробуємо картоплю на смак, за необхідності досолює.

Смачна і ситна домашня смажена картопелька з грибами готова до подачі на стіл. Приємної трапези!