Смажена рибка в паніровці з овочами

Смажена рибка в паніровці з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У глибокій тарілці збиваємо яйця, додавши туди щіпку солі і спецій за смаком.

Філе риби промити, покласти в суміш з яєць. На плоску тарілку висипаємо сухарі. Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо пару ст. л. оливкової олії.

Шматки риби виймаємо з яєчної суміші і добре вмочаємо з усіх сторін в паніровці, викладаємо на прогріту сковороду. Готуємо на середньому вогні. Обсмажуємо з двох боків до хрусткої скоринки.

Паралельно, на іншій сковороді готуємо цвітну капусту. Перед тим як покласти на розігріту сковороду, овочі не обов’язково розморожувати. Пару столових ложок оливкової олії на розігріту сковороду, накрити кришкою. Готуємо на середньому вогні, періодично помішуючи.

Викладаємо на тарілку листя салату. Кладемо вже готову рибу і поряд обсмажену цвітну капусту ( можна використовувати брокколі або інші овочі). Вечеря готова. Гарно подане блюдо покращує апетит і настрій.