Смажені курячі стегна в соєво-медовому соусі

Смажені курячі стегна в соєво-медовому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для приготування стегон можна знайти практично в будь-якому магазині. Не вимагатиме великих зусиль. Готується досить швидко.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегон.

З курячих стегон зняти шкіру.

Часник видавити через землянку.


Додати мед до часнику і перемішати.


Додати в часниково-медову суміш чікен масалу, каррі, гарам масалу, насіння пажитника, корицю, зіру, мелений імбир. Все добре перемішати.

Додати соєвий соус і оливкове масло, за бажанням – трохи солі. Зробити маринад. Замаринувати стегна на 1 годину.

У холодну сковороду без додавання олії викласти стегна і обсмажити до готовності на середньому вогні, періодично перевертаючи. За 5 хвилин до кінця готування закрити сковороду кришкою.

Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!