Смажений стейк з яловичини з салатом зі шпинату і черрі

Смажений стейк з яловичини з салатом зі шпинату і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейк з яловичини замаринуйте в соку апельсина. Через дві години, обсушіть і приправте спеціями. Накалите половину масла в сковороді на середньому вогні, помістіть стейк в гарячу сковороду і готуйте протягом 2 хвилин, потім поверніть стейк і готуйте ще 2 хвилини.

Додайте масло в сковороду, переверніть стейк і готуйте протягом 2 хвилин, переверніть ще раз і готуйте ще 2 хвилини. Зніміть стейк зі сковороди і залиште на 5 хвилин. Таким чином, виходить середня просмаження.

Поки стейк “відпочиває”, зберіть салат. Чистий сухий шпинат викладіть в миску. Зверху присипте блакитним сиром, волоськими горіхами, помідорами і заправте будь коханою заправкою або оливковою олією.

“Дозрів” стейк нарежье скибочками і викладіть на салат. Подавайте страви до столу. Приємного апетиту!