Смажений стейк зі свинини на грилі

Смажений стейк зі свинини на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Все геніальне – просто! Смажений стейк із свинячої корейки на гриль-сковороді.

Інгредієнти

Свиняча корейка – 2 штуки
Сіль – за смаком
Червоний мелений перець – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Часник – 2 зубчики
Масло рослинне – 3-4 ст. л

Як приготувати Смажений стейк зі свинини на грилі

Сьогодні на моїй кухні пахне смаженим, друзі мої це м’ясо!!! Це ніжний стейк зі свинини! Взагалі це блюдо просто універсальне, його можна готувати як хочеш і де хочеш. Стейк на вогнищі або мангалі відрізняється від стейка на сковороді, але це не означає, що він менш смачний! І сьогодні я вам це доведу!

Покроковий рецепт


Беремо свинячу корейку, Робимо не глибокі надрізи квадратиком, буквально 4мл, не більше. Також надрізаємо жир, так як жир ми знаємо, відображає тепло, а нам потрібно, щоб стейк просмажився повністю.

Беремо сковороду гриль, ставимо на плиту на сильний вогонь, і нехай вона гріється.

А тим часом продовжуємо готувати м’ясний стейк, солимо з обох сторін, перчимо теж з обох сторін за смаком, в залежності від любителів гострого.

Наша сковорода нагрілася, наливаємо олію, і чекаємо, поки воно не задимиться. Викладаємо м’ясо і додаємо в сковороду часник, часник можна не чистити, досить просто придавити ножем.

Смажимо свинячий стейк до золотистої скоринки, хвилин 5-7, перевертаємо м’ясо і смажимо ще 6 хвилин.

Знімаємо стейкии обгортаємо фольгою, для того щоб м’ясо “дійшло” і зберегло соковитість. Залишаємо хвилин на 10.

Ну і насолоджуємося соковитим, смачним блюдом, смаженим стейком на грилі! Всім приємного апетиту!