Смажену картоплю з сиром

Смажену картоплю з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Потрібну кількість картопляних бульб промиваємо, очищаємо від шкірки.

Пропонуємо для обжарювання нарізати картоплю у формі брусків. Можна і на ваш розсуд: слайсами, півкільцями і т. п. Для смаження картопляної нарізки вливаємо на сковороду олію. Як тільки воно «зашипить», вивалюємо на сковороду нарізану картоплю.

Картопля смажиться, а ми наріжемо поки цибуля, як вам хочеться. Перекладаємо подрібнену цибулю до картоплі.

Інгредієнти на сковороді присипаємо сіллю і придатними спеціями. Помішуємо, смажимо до готовності.

Як тільки картопляні брусочки покриються золотистою скоринкою і будуть готові, покриваємо їх натертим сиром. Також на цьому кулінарному кроці додаємо порізану свіжу зелень.

Смажену картоплю з сиром подаємо відразу на стіл, приємного перекусу!