Потрібну кількість картопляних бульб промиваємо, очищаємо від шкірки.
Пропонуємо для обжарювання нарізати картоплю у формі брусків. Можна і на ваш розсуд: слайсами, півкільцями і т. п. Для смаження картопляної нарізки вливаємо на сковороду олію. Як тільки воно «зашипить», вивалюємо на сковороду нарізану картоплю.
Картопля смажиться, а ми наріжемо поки цибуля, як вам хочеться. Перекладаємо подрібнену цибулю до картоплі.
Інгредієнти на сковороді присипаємо сіллю і придатними спеціями. Помішуємо, смажимо до готовності.
Як тільки картопляні брусочки покриються золотистою скоринкою і будуть готові, покриваємо їх натертим сиром. Також на цьому кулінарному кроці додаємо порізану свіжу зелень.
Смажену картоплю з сиром подаємо відразу на стіл, приємного перекусу!