Сніданок Корнуэльской відьми

Сніданок Корнуэльской відьми – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування страви потрібно філе диких куріпок (можна замінити індичкою або куркою), моркву, цибулю і трохи борошна.

Інгредієнти

Індичка (філе) – півкіло
Морква – 2 штуки
Цибуля – 2 штуки
Зелень – 40 грам
Борошно вівсяна – 3-4 столові ложки
Яйця – 2 штуки
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія – 2 столові ложки
Кип’ячена вода – 2-4 столові ложки

Як приготувати Сніданок Корнуэльской відьми

Корнуельські відьми, як свідчать легенди, мешкають в одному з наймальовничіших місць туманного Альбіону, на його півдні. Крім чаклунства, любові до капостям та розваг відьми уславилися і як гурманки. Однак молоді відьмочки все ж стежать за своїми фігурами.
До типового сніданку звичайної Корнуэльской відьми, якщо вірити місцевим епосу, відносяться котлети з диких куріпок.

Покроковий рецепт

Промити філе птиці, в даному випадку взято індичка, пропустити м’ясо через м’ясорубку або блендер. У випадку з блендером слід додати трохи кип’яченої води, щоб фарш краще перемололся.

На середній тертці моркву подрібнити. У блендері або на терці пюрировать цибулю. Зелень кропу або петрушки також подрібнити в блендері, додавши трохи води.


Змішати фарш і подрібнену моркву, цибулю, зелень, посолити, поперчити, додати 3-4 ложки вівсяної або іншого борошна і два яйця. Дати настоятися 10 хвилин.Сформувати котлетки, змочити руки у воді. Або якщо маса рідка і немає бажання додавати багато борошна, накладати ложкою на розігріту сковороду і як приготувати оладки. Сковороду попередньо необхідно помазати невеликою кількістю рослинного масла. Можна додати більше масла тим, хто на відміну від Корнуэльской відьми не боїться погладшати.
Надлишки жиру можна промокнути паперовим рушником.


Прикрасити овочами або оформити в стилістики Хеллоуїна.