Соковита смажена риба в клярі

Соковита смажена риба в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що може бути простіше, ніж приготування смаженої риби. Страви з риби дуже багато, але незмінним фаворитом багатьох залишається саме смажена рибка.

Особливих секретів у її приготуванні я Вам не відкрию, єдиних нюанс, який я для себе відзначила і хочу поділитися з Вами це те, що риба повинні бути не розморожена до кінця, тобто не в кризі, але тримати щільно форму. Тоді вона буде дуже соковита всередині і з приємною скоринкою зовні. Це схоже на додавання дробленого льоду в чебуреки, хінкалі і пельмені, коли розкушуєш і витікає сік. Але рибці замороженої просто додасть м’якість і соковитість, також вона не розвалиться і буде тримати форму. Як кляру тільки використовуємо кукурудзяну муку, вона легше на відміну від пшеничного в поєднанні з яйцями і не вбирає в себе багато олії.

Покроковий рецепт