Корисна та смачна індичка в духовці всього за годину.
Інгредієнти
Філе індички – 500 г | |
Часник – 4 зубчики | |
Сіль – 3 чайних ложки за смаком | |
Перець мелений – 1,5 чайної ложки | |
Паприка – 2 чайних ложки | |
Лимон – 1 штука | |
Розмарин – 2 гілочки |
Соковите і апетитне м’ясо індички підійде в якості прекрасного доповнення до будь-якого гарніру. Саме по собі м’ясо птиці містить дуже мало жиру і холестерину, що підходить навіть для людей, що страждають такими захворюваннями як: атеросклероз, ожиріння. Готову страву добре засвоюється і швидко призводить до почуття насичення. Великий плюс цієї страви в тому, що його легко приготувати без особливих знань в кулінарії, в тому числі новачкам. Середній час приготування займає приблизно 1 годину.
Покроковий рецепт
Філе індички добре промити під проточною водою, покласти в глибоку ємність і залити лимонним соком, залишити замачиваться на 10-15 хвилин.
Не виливаючи лимонного соку додати мелений перець, паприку і сіль на свій смак.
Часник порізати кільцями і обваляти індичку в отриманій суміші. Викласти філе на блюдо (в якому будете випікати), в половинки покласти розмарин і накрити фольгою.
Поставити в духовку приблизно на 35-40 хвилин і випікати при 190 градусах.
Зняти фольгу і запекти до золотавої скоринки. Зверху можна змастити вершковим маслом для більш приємного смаку.