Куряче філе нарізаємо, обсмажуємо з овочами і яскраве ситна страва готова! залишається вибрати гарнір.
Інгредієнти
болгарський перець червоний – 460 г | |
філе куряче – 700 г | |
білий перець тонкого помелу – 4 г | |
міцний бульйон курячий – 500 мл | |
арахісове масло ароматне – 30 г | |
солодкий цибуля салатний невеликий – одна головка | |
сіль – за смаком | |
лист лавровий – 1 – 2 листочка | |
спеції – за смаком |
З курячого філе, червоного болгарського перцю і лучка можна приготувати ситний, дуже соковите і смачне повсякденна страва.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
Порційними шматками нарізати куряче філе, обсмажити в суміші вершкового і арахісової олії на сковороді до рум’яності. Потім насипати білий перець, а посолити.
Влити достатню кількість курячого бульйону, потім почистити цибулю нашаткувати кільцями, після цього очистити від насіння болгарський перець і нарізати його смужками.
Додати нарізані овочі в сковорідку з курячим м’ясом. Додати за смаком спеції і лавровий лист.
Готувати компоненти ще двадцять хвилин, потім перекласти їх на блюдо.
Полити блюдо гарячим з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!