З курячого філе і молодого кабачка можна приготувати чудові соковиті котлети, які чудово підійдуть для повсякденного меню.
Інгредієнти
жирне молоко – 30 мл | |
курячий фарш домашній – 600 г | |
білий перець тонкомолотий – 5 г | |
молодий кабачок невеликий – одна штука | |
сіль – за смаком | |
солодкий цибуля червоний невеликий – одна штука | |
скибочки черствого хліба – дві штуки | |
очищена часточка часникова не дуже велика – одна штука | |
будь дезодорована олія рослинна для смаження – 20 мл | |
мелені сухарі – 40 г |
Інгредієнти:
– жирне молоко (36 мл);
– курячий фарш домашній (570 м);
– білий перець тонкомолотий (5 м);
– молодий кабачок невеликий (одна штука);
– адигейська сіль (за смаком);
– солодкий цибуля червоний невеликий (одна штука);
– скибочки черствого батона (дві штуки);
– очищена часточка часникова не дуже велика (одна штука);
– будь дезодорована олія рослинна для смаження (23 мл);
– мелені сухарі (46 м).
Покроковий рецепт
З скибочок черствого батона акуратно зрізати кірки, потім розкришити хліб в маленьку миску, влити достатню кількість молока, накрити посуд тарілкою або кришкою, залишити на десять хвилин у бік.
Від шкірочки молодий кабачок очистити і дрібно натерти його, відправити в миску, туди ж додати і домашній курячий фарш, насипати мелений перець, за смаком додати сіль.
Віджати набряклий батон і відправити його в миску з іншими інгредієнтами. Додати дрібно нарізаний зелений лук. Далі зволоженими руками перемішати все і з отриманої м’ясної маси сформувати круглі котлети.
Обваляти кабачково-курячі котлети з усіх сторін в сухарній паніровці, потім викласти їх у велику сковороду і обсмажити в гарячому маслі.
Подавати приготовані соковиті кабачково-курячі котлети рекомендується в гарячому вигляді зі сметанним соусом з гарніром.