Ніжне філе слабосоленої сьомги, з цим рецептом гості будуть в захваті.
Інгредієнти
риба сьомга або форель – 500 грам | |
сіль дрібна – 1,5 столової ложки | |
мед – 1 столова ложка |
Про корисність цієї риби написана не одна стаття. Смажена, печена, копчена, солона. Про останньому способі хочеться поговорити окремо. Рецептів засолювання мільйон. Цей рецепт підходить для будь-якого виду лососевих порід. Найніжніша виходить форель, насичений колір, ніжна текстура і слабосоленої смак не залишить байдужим гостей і домочадців.
Покроковий рецепт
підготувати продукти
змішати сіль і мед
обробити рибу
обмазати солоною сумішшю спочатку м’якоть, потім шкуру
щільно загорнути в марлю, покласти на тарілку і відправити в холодильник на 6 годин
нарізати і насолоджуватися смачною рибкою. зберігати в холодильнику