Солянка з ковбасних виробів
Інгредієнти
| картопля – 6-7 шт | |
| ковбаса копчена – 300-400 гр | |
| ковбаса варена – 300гр | |
| цибуля ріпчаста – 2 шт (середні) | |
| огірки мариновані – 6-7 шт | |
| томатний соус – 4-5 ложок | |
| ковбасні (м’ясні) вироби – 200гр | |
| оливки – за смаком | |
| лимон – за смаком | |
| сметана – за смаком |
Солянка – блюдо відоме дуже давно. Сучасна солянка звичайно змінилася і набула безліч варіантів приготування, але один факт залишився незмінним, вона дуже ситна і смачна. У нашій родині супи люблять далеко не всі, але якщо на обід солянка, тут вже за столом збирається родина в повному складі. Сучасні рецепти, а саме варіант приготування домашньої солянки з ковбасою, це порятунок для господині, коли потрібно швидко та смачно нагодувати своїх улюблених. Готується вона дуже швидко, а за смаком не поступається самим хитромудрим рецептів її приготування.
Покроковий рецепт

Першим ділом збираємо всі необхідні інгредієнти, якщо чогось не вистачає йдемо в магазин.

Після того як всі компоненти зібрані, придбані і заготовлені приступаємо безпосередньо до приготування. Беремо картоплю, чистимо його, миємо й ріжемо на брусочки.

Беремо велику каструлю, т. к. сімейство моє поїсти любить, викладаємо в неї картоплю, заливаємо холодною водою і ставимо на плиту.
Поки каструлька закипає, приступаємо до нарізки ковбасних виробів. Я їх ріжу теж брусочками, але можна різати так як більше подобається Вам.
Обсмажуємо ковбасу на сковорідці з олією. В цей час наша каструлька вже закипіла, знімаємо піну і відправляємо в неї обсмажену ковбаску.
Тепер настав час порізати і обсмажити огірочки і цибулю. Нарізаємо їх кубиками, можна побільше або дрібніші кому як більше подобається, і обсмажуємо на рослинному маслі.
В кінці смаження додаємо томатний соус, добре перемішуємо і перекладаємо нашу обжарку в каструлю. Також туди ж додаємо огірковий розсіл і досолює за смаком.
Додаємо лимон, оливки за смаком. Домашню солянку краще подавати зі сметаною. Приємного апетиту!
