Першим ділом збираємо всі необхідні інгредієнти, якщо чогось не вистачає йдемо в магазин.
Після того як всі компоненти зібрані, придбані і заготовлені приступаємо безпосередньо до приготування. Беремо картоплю, чистимо його, миємо й ріжемо на брусочки.
Беремо велику каструлю, т. к. сімейство моє поїсти любить, викладаємо в неї картоплю, заливаємо холодною водою і ставимо на плиту.
Поки каструлька закипає, приступаємо до нарізки ковбасних виробів. Я їх ріжу теж брусочками, але можна різати так як більше подобається Вам.
Обсмажуємо ковбасу на сковорідці з олією. В цей час наша каструлька вже закипіла, знімаємо піну і відправляємо в неї обсмажену ковбаску.
Тепер настав час порізати і обсмажити огірочки і цибулю. Нарізаємо їх кубиками, можна побільше або дрібніші кому як більше подобається, і обсмажуємо на рослинному маслі.
В кінці смаження додаємо томатний соус, добре перемішуємо і перекладаємо нашу обжарку в каструлю. Також туди ж додаємо огірковий розсіл і досолює за смаком.
Додаємо лимон, оливки за смаком. Домашню солянку краще подавати зі сметаною. Приємного апетиту!