Солянка з картоплею

Солянка з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солянка відрізняється від інших супів, тим що в ній зібрані кілька видів м’ясних виробів, це і надає прекрасний смак бульйону.

Інгредієнти

М’ясо для бульйону – 500 гр
Вода – 3 літри
Ковбаса п\к – 200 гр
Сосиски – 200 гр
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Морква – 1 велика
Картопля – 3 великих штуки
Кетчуп – 200 гр
Мариновані огірки – 3 штуки
Маслини з лимоном – за смаком
Зелень – пару гілочок

Як приготувати Солянка з картоплею

Обід – час у вихідний день, коли вся родина збирається за столом!!! Дуже хочеться здивувати своїх рідних і побалувати, ніж незвичайним!!! Солянка завжди буде бажаним супчиком на столі, якщо приготувати її правильно, ну і звичайно ж з душею!

Покроковий рецепт

Для початку треба зварити м’ясний бульйон, варимо тільки на другому бульйоні! М’ясо вибирайте на свій смак, в моєму випадку це яловичина, із-за того що у супу буде більш насиченого смаку. Так само для бульйону можна використовувати курку, свинину або індичку. Бульйон на яловичині треба варити 2,5-3 години, після закипання, зменшити вогонь і продовжувати варити, знімаючи піну. Ось так виглядають інгредієнти для супу

Після того, як бульйон зварився, чистимо картоплю, нарізаємо його дрібним кубиком і додаємо в бульйон.

Далі очищаємо моркву і цибулю нарізаємо дрібним кубиком, розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо масло, висипаємо туди овочі і обсмажуємо на максимальному вогні до золотистої скоринки.

Коли овочі спассеруются додаємо трохи бульйону з супу і тушкуємо на повільному вогні, після цього додаємо кетчуп, все перемішуємо і накриваємо кришкою.


Далі нарізаємо всі додаткові м’ясні вироби, в моєму випадку це ковбаса сирокопчена і сардельки підкопчені.

Нарізані ковбасу і сардельки додаємо в сковорідку до овочів які гасяться. Все перемішуємо і накриваємо кришкою на 10 хвилин

після закінчення 10 хвилин овочі разом з м’ясними виробами додаємо вже в киплячий бульйон з картоплею.


З бульйону дістаємо м’ясо, остуджуємо, обробляємо і повертаємо назад в каструлю.

Після цього бульйон повинен закипіти. В кінці додаємо в суп зелень і оливки, у мене з лимоном.

Мариновані огірки нарізаємо соломкою, заливаємо водою, кип’ятимо і додаємо в бульйон. Після закипання, доводимо до солі. Суп готовий.