Сосиски в тісті

Сосиски в тесті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Необхідно підготувати борошно, просіяне її. Потім змішати молоко, дріжджі, цукор і сіль, додавши в цю суміш борошно. Борошна потрібно 200 гр. Через пів години необхідно додати яйця, олія соняшникова і решту борошна.

2. Замішуємо тісто, даємо йому постояти хвилин 10. Потім розділяємо його на 20 однакових кульок. Можна розділити на десять. Кожен кульку розкачуємо і розрізаємо коло тесту на дві рівні частини, по середині.


3. Тепер потрібно все закрутити сосиску в тісто і закріпити його по краях.


4. Необхідно розподілити масло по листу і розкласти на ньому всі сосиски.


5.Через 40 хвилин випікання, при температурі 180 градусів страва готова до вживання і виглядає дуже апетитно. Діти просто обожнюють це страва, воно дуже зручне і ситне для шкільного сніданку.