Приготувати таку страву не складе особливих труднощів, але ви гарантовано нагодувати всю сім’ю смачною і ситною вечерею, не витративши на це багато часу:)
Інгредієнти
Тушка курки – 1 | |
Сіль – 4 ч. ложки | |
Перець – 4 ч. ложки | |
Спеції – 40 г | |
Упаковка спагетті – 1 | |
Вода – 1,5 л | |
Вершки 10% – 200 мл | |
Часник – 1 зубчик | |
Борошно – 1 ст. ложка | |
Масло вершкове – 60 г | |
Свіжа зелень – 20 г | |
Майонез – 3 ст. ложки |
Спагетті з ароматною куркою і ніжним вершковим соусом стане прекрасним варіантом вечері для всієї родини:)
Покроковий рецепт
Підготуємо всі інгредієнти для приготування курки.
Курку маринуємо в майонезі, додаємо 3 чайні ложки солі, перцю, 30 г спецій. Відправляємо курку в холодильник на 8-10 годин.
Дістаємо курку, ставимо форму в розігріту до 200° духовку і запікаємо 60 хвилин.(Щоб перевірити готовність курки, проткніть її ножем-якщо витікає рідина світла, курка готова)
Поки наша курка запікається, приступаємо до варіння спагетті. У каструлю наливаємо 1,5 літра води, доводимо до кипіння, солимо, варимо спагетті помішуючи, протягом 5-7 хвилин.
Зварені спагетті зливаємо, ставимо остигати.
Наступний етап – приготування соусу. Підготуємо інгредієнти.
Масло кладемо в каструлю, ставимо на повільний вогонь і доводимо до повного растопления.
У розтоплене масло вливаємо вершки і додаємо столову ложку борошна.
Подрібнюємо часник, нарізаємо свіжу зелень, додаємо в каструлю, солимо, перчимо, варимо на повільному вогні інтенсивно помішуючи.
Дістаємо курку з духовки, викладаємо на тарілку і відокремлюємо крила, ніжки.
Спагетті викладаємо на тарілку, поливаємо гарячим,свіжозвареною соусом. Накриваємо стіл і починаємо прийом їжі.
Приємного апетиту!:)