Куряча грудка – відмінний продукт, з якого можна швидко приготувати смачну підливу. Доповнимо курячу підливку спагетті і отримаємо ситний обідній перекус!
Інгредієнти
Куряча грудка – 300 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Паста томатна – 1 ст. ложка | |
Спагетті – 200 гр | |
Вода – 250 мл кип’ячена |
Для того, щоб швидко приготувати ситну підливу з курячої грудки, крім основного м’ясного інгредієнта нам також потрібні овочі – морква і цибуля ріпчаста – олія, томатна паста, спеції. Готувати підливу з курячої грудки будемо відповідної каструлі, але можна скористатися і глибокої сковородою. Спагетті відваримо звичайним способом, орієнтуючись на вказівки виробника макаронних виробів.
Покроковий рецепт
Беремо розморожену курячу грудку, нарізаємо її на порційні шматочки невеликого розміру. У каструлі розігріваємо рослинне масло. Викладаємо курячу нарізку для обжарювання на середньому вогні в каструлю. Присипаємо курячі шматочки сіллю, можна кинути трохи спецій.
Паралельно подрібнюємо зручним для вас способом моркву і ріпчасту цибулю.
Викладаємо овочеву нарізку в каструлю, перемішуємо. Продовжуємо мучити.
В цей же час відварюємо спагетті. Томатну пасту змішати зі склянкою (або трохи більше) кип’яченої води. Заливаємо одержаний томатний сік в каструлю. Тушкуємо курячу грудку до готовності. На цьому етапі можна додати в каструлю сушеної зелені.
Спагетті після варіння відкидаємо на друшляк.
Подаємо спагетті з підливою з курячої грудки до столу!
Приємного апетиту!